petek, 8. december 2017

Kathleen Harrington - trilogija Highland lairds

1. The MacLean groom


Poroka pod prisilo ...

Čeprav je eden največjih sovražnikov njene družine, lady Joanna Macdonald še nikoli ni srečala moškega, ki bi si ga bolj želela. Kljub svojim željam pa se skriva pred poglavarjem Roryjem MacLeanom, kateremu je kralj James ukazal poroko z Joanno, saj lahko samo s poroko reši svojo družinsko čast. A mlada in sramežljiva ženska se dobro zaveda, da bo po poroki svojemu ženinu le stežka prikrila poželenje, ki ga vzbuja v njej.

... povezana s poželenjem.

Roryju MacLeanu ta zakon pomeni zgolj sredstvo, s pomočjo katerega lahko zavaruje svoje premoženje, a ko prvič ugleda svojo bogato nevesto, je Rory navdušen in odločen, da bo osvojil njeno srce, telo in dušo. Toda najprej mora robusten bojevnik svojo živahno in nedolžno nevesto naučiti, kako naj si želi moškega, katerega so jo celotno njeno življenje učili sovražiti. S počasnim in grešnim zapeljevanjem bo Rorry Joanni pokazal, da je on tisti mož, kateremu je bilo usojeno njeno srce.

2. Lachlan's bride


Lachlan MacRath je poglavar svojega klana in ... pirat. 

Lady Francine Walsingham ne more verjeti, da bo pregrešno privlačen bojevnik tisti, ki jo bo pospremil na varno na Škotsko. Med ljudmi se šepeta, da ima Lachlan čarobne moči ... le kako drugače bi lahko razložili njegove piratske podvige? Njegovemu slovesu navkljub mu Francine mora zaupati, saj ji skrivnostni sovražniki grozijo, da bodo celemu svetu razkrili njene najbolj temačne skrivnosti. Francine nima druge izbire, kot da se izdaja za Lachlanovo ljubimko, saj je on edini, ki lahko njenim sovražnikom nažene strah v kosti.

Pripravljen je storiti vse, da bi postal njen ljubimec.

Svetlolasa lepotica je brez dvoma pritegnila Lachlanovo pozornost, saj gori v poželenju zanjo. Očitno je sreča tokrat na njegovi strani, saj sta pred javnostjo prisiljena igrati par voljnih ljubimcev ... in Lachlan je odločen uporabiti vse svoje sposobnosti zapeljevanja, s pomočjo katerih želi prelepo mladenko popeljati na en sam kraj: v svojo posteljo.

3. Black Raven's lady


Ta razburljiv zaključek priljubljene trilogije Highland lairds v zgodbi vključuje pobeglo nevesto in poglavarja, ki je pripravljen storiti karkoli, da bi jo zaščitil.

Drzna lady Raine Cameron je odraščala obkrožena z govoricami, ki zatrjujejo, da ni hči svojega očeta. Trdno odločena, da bo odkrila resnico, se črnolasa lepotica pod lažnimi pretvezami vkrca na ladjo Črni krokar, kjer želi poiskati moškega, za katerega meni, da bi lahko bil njen oče. Moškega, ki so ga oblasti označile za enega največjih izdajalcev v zgodovini Škotske. A na njeni poti do cilja ji glavno oviro predstavlja sam Črni krokar.

Poglavar Keir MacNeil užije ugled neusmiljenega in mogočnega človeka, ki je hkrati tudi kapitan ladje. Nikoli ni pričakoval, da bo med samim lovom na izdajalca, na svoji ladji našel Raine. Keir priseže, da bo mladenko obvaroval vseh nevarnosti in jo bo v najkrajšem možnem času vrnil njeni družini. A Keir ob svojih načrtih ni računal na eno stvar: poželenje. Prisiljen bo izbirati med svojo častjo in žensko, za katero si nikoli ni mislil, da mu bo ukradla srce.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.