torek, 23. januar 2018

Alice Severin - trilogija Access

1. Access all areas


Lily Taylor že od nekdaj obožuje glasbo, zato ni nič čudnega, da se njeno življenje korenito spremeni, ko ji je ponujena poklicna priložnost, da lahko prične o tem pisati. Kljub številnim uspešnim člankom pa prelomnico v svoji karieri doseže z dogovorjenim intervjujem z zloglasnim rock zvezdnikom Tristanom Hunterjem, ki je več kot očitno nadarjen za to, da se nenehno zapleta v težave. Liliy ni povsem prepričana, kaj lahko od tega intervjuja pričakuje. Čeprav je sama zvezdnika že od nekdaj občudovala, se Tristan ponaša z ugledom zateženega in zahtevnega človeka.

A Tristan se med njunim pogovorom izkaže za enako naelektreno osebo, kakršno imajo njegovi oboževalci priložnost videti na odru. Med njima pa že v prvih nekaj minutah vznikne privlačnost, katere nobeden izmed njiju ne more zanikati. Tako se vedno neodvisna Lily znajde v viharju strasti, ki jo prisili, da se znova začne spraševati o stvareh in temah, v katere je vedno verjela, postavljena pa bo pred odločitev, saj se bo morala odločiti, kako daleč je pripravljena iti v iskanju odgovorov.

2. Access restricted


Tristan Hunter, rock zvezdnik. Lily Taylor, novinarka. Pripnite svoje varnostne pasove.

Lily Taylor je že nekaj let uspešna novinarka o glasbeni sceni. Toda ko je spoznala Tristana Hunterja, uničujoče seksi rock zvezdnika z divjo preteklostjo, niti najmanj ni pričakovala, da se bo njeno življenje obrnilo na glavo.

Sedaj je s strani svojih šefov dobila ukaz, da mora Tristanu slediti na vsakem koraku njegove nove turneje po Londonu. Ker sta oba v samem središču medijskih žarometov, tveganja ne bi mogla biti višja. 

Tristan ima pred seboj priložnost, da se povzpne na sam vrh, medtem ko ima Lily v svojih rokah eno najboljših zgodb v svoji karieri. Med pogovori z ljudmi, ki so Tristanu stali ob strani, ko je naredil svoje prve korake v svetu glasbe pomeni, da bo morda končno le odkrila resnico o pevčevi temačni preteklosti.

Do sedaj sta oba uspešno skrivala njuno strastno romanco. A obstajajo ljudje, ki so se dokopali do resnice – in ti ljudje so pripravljeni narediti karkoli, da bi ju ločili. Tako Lily kot Tristan se bosta morala soočiti s številnimi lastnimi demoni. Bo njuna ljubezen sploh dobila priložnost ali pa bo prvi postanek na turneji tudi zadnji?

3. Access unlimited


Ljudje pravijo, da osebe nikoli ne spoznaš tako dobro, kot na potovanju. Vendar tokrat ne gre za praznično potovanje, temveč govorimo o novi turneji Tristana Hunterja. Njegov brilijantno oblikovan solo album je v samem središču medijske pozornosti zahvaljujoč novinarki Lily Taylor, ki ga spremlja na turneji in pridno poroča o samem dogajanju. Edina stvar, o kateri nikoli ne piše, je njena strastna romanca, v kateri se je znašla s slavnim rock zvezdnikom. Oba si srčno želita, da bi njuna romanca uspela, a na samem potovanju ju čaka veliko ovir, ki bi lahko njuno romanco končale v enem samem trenutku.

AC Clark je kitarist iz Tristanove stare skupine Devised. Ker je zvezdnikov dober prijatelj, je bil povabljen, da jih spremlja na turneji. AC je prava zakladnica informacij, spominov in skrivnosti, ki jih je brez težav pripravljen deliti. Lily kaj hitro spozna, da vse zadeve, ki se dogajajo na poti, tam tudi ostanejo ... toda nekatere skrivnosti so prevelike, da bi ostale skrite. Tristan se dobro zaveda, da mu bo oder vzel vse, kar ima, in ga bo potisnil na sam rob. Ko se srečata preteklost in sedanjost, si od tega srečanja morda nihče ne bo opomogel.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.