nedelja, 28. januar 2018

Rachel Cross - trilogija Rock rhapsody

1. Rock her


Ona je medicinska sestra iz majhnega mesta, ki je morala hitro odrasti. On je eden najbolj slavnih kitaristov na svetu. Ko se dan na plaži sprevrže v boj med življenjem in smrtjo, se njune poti srečajo, njuna svetova pa se obrneta na glavo.

Kate Gibson je vso svoje življenje posvetila družini. Ko je obiskovala srednjo šolo, je vsak dan skrbela za bolno, umirajočo mater, v času študija pa je skrbela za svojo mlajšo sestro.

Preteklost Aleca Sawyerja je bila presežek vsega: drog, zabav, rocka, seksa in denarja. Njegov propad je bil dolg, spektakularen in na očeh celotne javnosti.

Zaradi spleta usode in medijev, sta Kate in Alec prisiljena velik del svojega časa preživeti skupaj, zaradi česar se zaljubita. Toda razmerje, ki se razvija pod budnim očesom medijev, ima svoje slabosti in za nekatere skrivnosti je veliko bolje, če za vedno ostanejo skrite.

2. Rock him


Asher Lowe, bog rocka, zloglasni ženskar  in uporniški sin neusmiljenega milijarderja, Sterlinga Lowea, je dve dolgi desetletji delal na glasbeni skupini Spade, da jo je popeljal med ene najbolj uspešnih rock skupin na svetu. Seveda to ni bilo v skladu z visokimi pričakovanji, ki jih je do njega gojil njegov bogat oče. 

Neodvisna Maddy Anderson se nikoli ne umakne pred izzivom, tudi če jo uspešno premagovanje tega izziva boli v dno duše. Deset let se je ukvarjala s kroničnimi boleznimi in si prizadevala uspeti po svojih lastnih pogojih. Le en semester jo ločuje od zaključka študija in izpolnitvenjenih življenjskih sanj o poklicni poti učiteljice.

Ko udari tragedija, se Asherjevo življenje zdrobi na kose. Odloči se najeti Maddy, da bi poskrbela za otroka njegove mrtve sestre, obenem pa odkrije, da se mora še veliko naučiti o ljubezni in predanosti. Zaradi Maddy si želi postati takšne vrste človek, ki bi lahko skrbel zanjo in za otroka. Ali se lahko privlačen glasbenik iz naslovnic spremeni v družinskega človeka ali pa bo njihova svetla prihodnost uničena zaradi dogodkov iz preteklosti?

3. Spiraling


Amelia “Amy” Astor je rojena prvakinja, ljubljenka ameriškega občinstva in na dobri poti do zlate olimpijske medalje, dokler se vsemu temu ne odpove zaradi nastopanja v cirkusu. Sedaj je profesionalna princesa, vodja predstave Enchanted ice. Toda v industriji, ki veliko da na mlade, poceni in zdrave ljudi, zato ji njena starost, plača in poškodbe ne govorijo v prid. Ko ji je ponujena služba, da bi Hollywoodskega lomilca src, igralca Shana Marxa, zaradi vloge v filmu o hokeju naučila drsati, priložnost pograbi z obema rokama. 

Shane Marx je svojo glasbeno in plesno skupino TruAchord že pred leti zamenjal za igralski poklic. Njegove svetlo modre oči in privlačen videz sta le dve lastnosti, zaradi katerih je eden najbolj iskanih igralcev. Toda njegovo dobro ime so v zadnjem času uničili številni škandali.

Le kaj bi lahko šlo narobe, ko ameriška ledena princesa spozna najbolj vročega holywoodskega igralca? Znotraj tesnega kostuma se skriva odločna ženska, ki je premagala veliko svojih demonov. In pod njegovo privlačno zunanjostjo, se Shane še vedno poskuša soočiti s svojimi demoni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.