petek, 26. januar 2018

Kylie Scott - trilogija Dive Bar

1. Rokerska ljubezen (Dirty)


Vaughan Hewson niti v sanjah ni pričakoval, da bo ob vrnitvi v hišo, kjer je preživel otroštvo, pod prho našel nevesto s strtim srcem, skupaj z njo pa tudi veliko drame in zmešnjavo.

Lydia Green ne ve, ali bi kričala ali jokala v kotu. Dovolj hudo je bilo že, da je na poročni dan izvedela, da je imel moški njenega življenja razmerje z nekom drugim. Nekaj povsem drugega je bilo izvedeti, da je ta nekdo pravzaprav njegova priča.

Ko se pobegla nevesta nima kam zateči, ji čedni tujec ponudi ramo za jokanje. Vaughan je popolno nasprotje urejenih in spoštovanja vrednih poslovnežev, ki jo običajno privlačijo. Ta nekdanji glasbenik, ki je kitaro zamenjal za točilni pult, je malce robat in se je tudi sam znašel na razpotju. Toda Lydia je že spoznala gospoda Pravega in ugotovila, da je popolnoma napačen zanjo – morda je prišel čas, da poskusi še z nekom, ki ga ima tik pred nosom.

Navsezadnje ni nič narobe s tem, če si dekle privošči malce opolzkosti.

2. Sladka zamenjava (Twist)


Ko njegov mlajši brat izgubi zanimanje za spletne zmenkarije, se vroči, bradati in nadarjeni točaj Joe Collins odloči, da se bo prijavil v bratov profil z namenom, da ga izbriše, dokler ne opazi njenega profila.

Alex Parks je zabavna, prijazna in skoraj vse, kar je iskal pri ženski. Kot bi mignil, si začneta predano dopisovati in drug drugemu zaupata najtemnejše skrivnosti ... razen tiste, ki je zares pomembna.

In kadar gre za ljubezen, je iskrenost boljša od izkrivljene resnice.

3. Chaser


Eric si je s trudom pridobival ugled podlega fanta, na katerega se nihče ne more zanesti. Naravnost obožuje posteljne aktivnosti z ženskami, katere menjava kot spodnje perilo. Ko se v mesto preseli mlada Jean se zdi, da so jo poslali sami bogovi. A izkaže se, da ta ženska Ericu predstavlja dve veliki težavi: kot prvo, se nikakor noče zaplesti z njim, kot drugo pa je noseča.

Jean je odločena, da bo v majhnem mestu pričela znova. Poskušala bo pozabiti na svoj divji stil življenja, saj želi postati dobra in prijazna mama, kakršno si je vedno želela imeti tudi sama. Veliki ženskar, Eric Collins, se je odločen v velikem loku izogibati privlačnemu, a nosečemu dekletu. To se na prvi pogled zdi zelo lahka naloga. Nato pa Jean med snežno nevihto prične rojevati, na pomoč pa ji lahko v tistem trenutku priskoči le Eric. 

Zdi se, da se je med njima ob tem spletla prav posebna vez. Je ta vez dovolj, da bi se med njima spletlo še kaj več? Se lahko Eric odpove svojemu veseljačenju z ženskami in postane moški, kakršnega Jean potrebuje?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.