sobota, 27. januar 2018

Becky Wicks - trilogija Starstruck

1. Before he was famous


Fant in punca. On v središču pozornosti. Ona skrita v sencah.

Zaljubiti se v najboljšega prijatelja ni vedno najboljša stvar, še posebej če je ta prijatelj Noah Lockton, privlačen in najbolj slaven na novo odkrit talent na planetu. 21-letna fotografinja, Chloe Campbell, je ponujena življenjska priložnost, katere ne more zavrniti: zvezdniku in najboljšemu prijatelju iz otroštva, Noahu,  bi se pridružila na turneji kot bloggerka za revijo iz New Yorka. A če želita v tem času dobro sodelovati, morata oba pozabiti na to, kar se je med njima zgodilo pred štirimi leti. Toda njegov pogled še vedno ogreje njeno telo, njegov glas pa še vedno razvname njeno srce; vse njegove pesmi govorijo o njej. Je mogoče, da oba tista usodna noč še vedno preganja?

Glasbena industrija je kot stroj, ki se vrti s pomočjo resnic in govoric na način, na kakršnega se vrtijo njegovi albumi. Chloe se mora soočiti s številnimi negativno nastrojenimi Noahovimi puncami (za začetek se nikakor ne da ustaviti s Twitterjem obsedene pop zvezdnice Courtney Lentini). Ljubosumje in medijska blaznost, ki obkroža tako imenovana prijatelja, njuni življenji spremeni v pravi pekel in zdi se, da vzdrževanju njune ljubezni pomeni pridobivanje sovražnikov na vsakem koraku. Toda ko tragedija ogrozi nadaljevanje njune skupne poti, sta oba postavljena pred težko odločitev. So njune sanje res tako pomembne, da bosta pripravljena živeti drug brez drugega?

2. Before he was gone


Včasih se moramo izgubiti, da najdemo same sebe ...

Ko njen slavni rokerski fant povsem iznenada konča njuno razmerje, se Alyssa odloči prijaviti v resničnostni šov pod imenom Deserted. Le predstavljamo si lahko njen šok, ko izve, da so jo producenti izbrali kot eno izmed tekmovalk v oddaji. Tako se nenadoma znajde na zapuščenem otoku s kopico neznancev ob sebi in brez luksuznih dobrin, katerih je vajena. Po le nekaj dnevih začuti globoko privlačnost do sotekmovalca Joshue, kar stvari močno zaplete.

Joshua je drugačen od vseh moških, kar jih je imela v svojem življenju priložnost spoznati. Je velik popotnik, ki se nikoli ne trudi z načrtovanjem svoje prihodnosti in je zelo drugačen od zvezdniških imen, ki jih je pustila za sabo. Ko v oddaji s pomočjo številnih težkih izzivov pričnejo preizkušati njihovo izdajdljivost in šibkosti, se stvari v raju močno segrejejo. Toda v igri, ki je namenjena vodenju ljudi do najnižje meje zmogljivosti, kmalu postane jasno, da Joshua prikriva bolečo skrivnost, za katero ne želi, da bi bila razkrita.

Medtem, ko se bori, da bi ugotovila kam spada, je Alyssa postavljena pred pomembno odločitev: ali bo zbrala življenje, katerega je pustila za seboj, ali pa se bo odločila za novo življenje, ki pa ima začrtane svoje meje, katerih ne sme prestopiti.

3. Before he was a secret


“What if we can’t choose,
every battle we win and lose.
What if we decided years before, to live this life, to fight these wars
and all the dreams we ever thought were ours,
were written in the stars”

Čakalna vrsta ni ravno tisto, kar ima pevka in skladateljica, Stephanie, v mislih ob svoji selitvi v Nashville. Zaradi spominov na preteklost se je znašla v velikih težavah, saj je izgubila navdih in je potrebna sprememb. Ko v zakajenem baru sliši igranje in petje pianista Conorja Judgea, ugotovi, da glasba lahko zdravi in celo pomaga napisati novo življenjsko zgodbo. Neznano dekle v njem vzbudi željo po eni sami stvari, ki pa je izven njegovega dosega. Stephanie.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.