sobota, 27. januar 2018

Juli Page Morgan - Song without words


Spencer Moretti točno ve, kako si želi izpeljati svojo kariero. Želi si najti mesto na kakšni veliki in pomembni radijski postaji, kjer bo imela svojo lastno oddajo s slavnimi gosti. Svoj cilj je tudi trdno odločena doseči. Nekaj je na njej, zaradi česar se zvezdniki sprostijo in spregovorijo o stvareh, zaradi katerih svojim agentom povzročajo sive lase. In ko se znajde v neposredni bližini Geoffa Lanea, ga sliši izreči skrbno varovano skrivnost, s pomočjo katere bi lahko pozabila na delo na radiju in se končno povzpela do dela televizijske voditeljice. Toda to ji bo uspelo samo pod pogojem, če bi lahko z Geoffom na to temo posnela intervju.

Nekdanji vodilni kitarist skupine Axis vsekakor ni nameraval nikomur razkriti nobene podrobnosti o njegovem skrivnem projektu, toda dejstvo, da svoje načrte razkriva eni najbolj znanih radijskih voditeljic je nekako izginilo iz njegove glave. Morda se je to zgodilo zato, ker je voditeljica tako mlada, ljubka in zelo strastna do svojega dela, medtem ko sedi nasproti njega. Nasmeh na njenih ustnicah ga nekako sili, da bi ji izdal prav vsako stvar, ki bi si jo želela slišati. V nasprotju z željami njegovega agenta, Geoff pristane na intervju.

A ko se oba znajdeta v zasebnih prostorih, gredo stvari svojo pot in Spencer se domov vrne brez svojega intervjuja, njene iluzije o slavnem kitaristu, katerega je vedno občudovala, pa so uničene.

A čeprav se je njuno zasnje srečanje slabo končalo, Geoff ne more prenehati razmišljati o Spencer, zato se vrne v New Orleans, da bi z njo zgladil vse nesporazume. Toda obstaja človek, ki ga ne želi videti v bližini Spencer. Človek, ki se bo močno potrudil, da bi ga dodobra prestrašili. Ko postane jasno, da Spencer zalezuje nek norec, je Geoff edini, ki jo lahko zaščiti. Ali pa bo do nje prvi prišel njen zalezovalec in jo bo za vedno utišal?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.