sobota, 27. januar 2018

Emme Rollins - duologija Dear rockstar

1. Dear rockstar


Sara je že nekaj let obsedena z rockovskim zvezdnikom Tylerjem Vincentom. Medtem ko zaključuje svoj zadnji letnik študija, je trdno odločena, da bo našla način, kako svojega idola spoznati tudi v živo.

Prvi zaplet v njenih načrtih se pojavi, ko se Dale, nov študent na študijski izmenjavi, zagleda v Saro, ona pa se mu nikakor ne more upreti. Ko Sara zmaga na enem izmed šolskih tekmovanj, je postavljena pred težko izbiro: ali se bo odločila odpotovati do Tylerjevega domačega mesta, kjer ima največ možnosti, da se srečata, ali pa bo v oporo Dalu, ki se bo udeležil tekmovanja Bitka skupin, katero gosti MTV.

Tako se ljubezenski trikotnik znajde na prelomni točki, kjer pa se lahko, zaradi Dalove globoko prikrite skrivnosti, vse obrne na glavo.

2. Lucky girl



Le kdo je vedel, da je tako težko ljubiti rock zvezdnika?

Sara je ena največjih oboževalk Dala Diamonda, a je hkrati tudi ena njegovih največjih skrivnosti. Dobesedno izstreljen med zvezde se Dale in njegova skupina, Black Diamond, spopadajo s težko in izčrpavajočo resnico glasbenega posla. Dalov agent je trdno odločen, da bo pred javnostjo ohranil zvezdnikovo podobo seksi in samskega moškega, zato seveda nima namena dovoliti, da bi njegove oboževalke izvedele, da je rock zvezdnik v resnici v resni zvezi.

Toda vse, kar si Dale želi je, ustvarjati svojo glasbo ter ljubiti Saro. Zaradi obilice dela in zavezujočih pogodb je ujet v snemalnih studiih in turneji, medtem pa si je Sara pridobila diplomo iz umetnosti in našla službo. Oba sta se podala po različnih življenjskih poteh. Sara se zelo dobro zaveda, kako zelo srečna je lahko, ker ima Dala v svojem življenju ... toda sreča ni večna in njuna se počasi izteka.

Mračna in temačna preteklost se prebija na površje, kjer bo mlada ljubimca prisilila, da se soočita s krutimi življenjskimi resnicami. In ko se na njunih ramenih znajde teža vsega sveta, bo njuna ljubezen dovolj močna, da bosta ostala skupaj?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.