sobota, 27. januar 2018

Barbara S. Stewart - trilogija Rock and roll

1. Rock and roll never forgets



Beth Morgan je mlada ženska, ki je pravkar dobila enkratno življenjsko priložnost, da spozna člane svoje najljubše skupine, Traveler. To srečanje vodi tudi do priložnosti, da spozna svojega idola, vodilnega pevca skupine, Andyja Stevensa. Temu pa sledi prava ljubezenska zgodba.

Potovanje skozi hribe, doline in preizkušnje, s katerimi se par srečuje, ker se je znašel pod budnim očesom javnosti, ki spremlja vsak njun korak. Andy je teh stvari zaradi dolgoletne kariere že vajen, Beth pa se bori, da ostane nevidna v svetu, v katerem se ne počuti udobno. Toda na koncu je vse odvisno od ljubezni, usode in tistih stvari, ki jih srce ne more zadržati v sebi.

2. When I look to the sky


Ralph Waldo Emerson je dejal: "Za vsako stvar, ki ste jo zamudili, ste drugje nekaj pridobili. In za vsako stvar, ki ste jo pridobili, ste nekje drugje nekaj izgubili." Ta citat je Carleejino vodilo.

Doživela je veliko izgubo, a jo je ob tem obkrožala ljubezen. Andy je trdo delal, da je zapolnil praznino v njej. Poskrbel je, da ji nikoli ničesar ni manjkalo. Naučil se je živeti življenje, ki temelji na potrebah drugih ljudi. Dal ji je svojo podporo, ljubezen, čas in srce.

Toda nič je ni moglo pripraviti na ljubezen, ki jo je našla med svojim popotovanjem po Evropi.

3. Feel like makin' love


Andy Stevens je bil "bog rocka" glasbenega sveta v sedemdesetih in osemdesetih. Velik del svojega življenja je preživel na turnejah. Nato pa je nekega dne spoznal svojo sosedo, Beth Morgan. Njegovo Bethy. Kot par sta veliko časa preživela na poti, ki je bila deležna številnih vzponov in padcev, nato pa se je končno ustavila na kraju, kjer bosta skupaj preživela preostanek svojih življenj. Toda "za vedno" lahko traja zelo kratek čas.

Carlee Oliver je postala nepričakovano dopolnilo v Andyjevem življenju, zaradi katere se je zelo spremenil. Naučila ga je brezpogojne ljubezni, nato pa je postala njegova hčerka, za katero se mu niti sanjalo ni, da jo potrebuje. Toda sedaj je daleč stran, v Evropi, poročena, svoje življenje pa deli s svojim novopečenim možem. Prvič po dolgih letih se Andy znajde sam in osamljen. 

Razmišljanje o preteklosti in brskanje po spominih ga popeljejo na novo potovanje.

Bo lahko znova s kom delil svoje srce?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.