petek, 26. januar 2018

Samantha Towle - saga The Storm

1. The mighty storm


Dvanajst let je minilo odkar je Tru Bennett zadnjič videla svojega najboljšega prijatelja, Jaka Wethersa.

Jake Wethers je noro privlačen vodilni pevec ene najbolj popularnih skupin na svetu, The mighty storm. Ko je imel rosnih štirinajst let se je s straši iz Anglije preselil v Ameriko in s tem Tru zlomil srce.

Za glasbeno kolumno revije, pri kateri je Tru zaposlena, mora opraviti intervju z Jakom. Oba sta povsem nepripravljena na iskre, ki se pojavijo med njima ob vnovičnem snidenju. Toda Tru svojim čustvom ne more pustiti proste poti, glavni razlog za to pa je njen fant Will, s katerim je v razmerju že dobri dve leti.

Nato pa Jeke Tru ponudi službo, katere ona nikakor ne more zavrniti. Le kako naj zavrne potovanja po vsem svetu, skupaj z njim in njegovo glasbeno skupino? Toda če sprejme to ponudbo, mora zapustiti Willa, obenem pa to pomeni, da bo ogromno svojega časa preživela z Jakom.

Je Tru dovolj močna, da se upre fantu, ki je nekoč že osvojil njeno srce, ali pa bo vse postavila na kocko za eno noč z največjim ženskarjem na svetu?

2. Wethering the storm


Novinarki Tru Bennett je uspelo nemogoče: osvojila je srce priljubljenega Rock zvezdnika Jaka Wethersa. Poleg turneje po ZDA, njuni življenji zaposlujejo še intenzivne priprave na poroko. Seveda Tru pogreša London, še bolj pa svojo najboljšo prijateljico Simone, toda tudi živlnjene z Jakom v Los Angelesu bo prav tako čudovito ... kajne?

Žal to ne drži. Niti najbolj sijoče kalifornijsko sonce ne more zasenčiti temne plati slave. Pogosta potovanja, nemilostni paparazi in Jakova divja preteklost se skrivajo za vsakim vogalom. Stvari pa še bolj poslabša Jakovo priznanje, da si ne želi imeti otrok.

Tru iskreno ljubi Jaka, a ko uničujoči dejavniki grozijo, da bodo uničili vse, za kar sta se borila, se je par prisiljen soočiti s kruto resnico. Kaj če tokrat ljubezen ne bo dovolj?

3. Taming the storm


Lyla Summers sovraži moške. No, sovraštvo je morda res malce premočna beseda ... Lyla res ne mara moških.

Njen oče je njeno življenje zaznamoval z razočarnajem. Tudi brat jo je na najhujši možni način izdal. Da njenih izkušenj iz preteklih razmerij z moškimi, ki so bile vse prej kot dobre, sploh ne omenjamo. Ker se želi raje posvetiti pozitivnim stvarem, vso svojo energijo osredotoči na glasbeno skupino Vintage. Ko skupina prejme ponudbo za podpis pogodbe z založbo TMS Records, se zdi, da se stvari okoli nje končno spreminjajo na bolje.

Tom Carter ljubi ženske. No, ne bi mogli reči, da gre ravno za ljubezen ... Tom preprosto zelo rad zapeljuje ženske.

Ko tragedija obišče njegovega najboljšega prijatelja, se Tom zateče k veri in se zaobljubi, da se bo spremenil, pod pogojem, da ženska, v katero je zaljubljen njegov najboljši prijatelj, preživi. Tomove molitve so uslišane, zato se mora tudi sam držati svojega dela zaobljube.

Žal vse vedno ne gre po načrtih. Ko si manager skupine Vintage na smučanju zlomi nogo, je Tom tisti, ki prevzame vlogo managerja in vodje turneje, Lyla pa se znajde ujeta na poti z velikim ženskarjem. Pohotni Tom in spolno zatrta Lyla skupaj predstavljata recept za nesrečo. Ali ne?

Med njima se nepričakovano spletejo prijateljske vezi. Vsa ta bližina pa ju postavlja na veliko preizkušnjo. Bo Toma Carterja ženska končno uspela ukrotiti in spraviti na kolena ali pa se bo znova prelevil v ženskarja, kakršen je bil nekoč?

3,5. The storm


Življenje Jaka Wethersa je popolno. Poročen je z žensko, katero ljubi že od nekdaj, s katero imata tri otroke. Glasbena skupina The mighty storm je še vedno na vrhuncu slave, njegova glasbena založba pa je z vsakim dnem bolj uspešna. Jake si je uspel zgraditi čudovito življenje, za katerega je prepričan, da si ga ne zasluži.

Ne tako zelo dolgo časa nazaj, je njegovo življenje bilo vse prej kot popolno. Nepričakovana smrt njegovega najboljšega prijatelja, Jonnyja Creeda, ga je povlekla v temačen svet.

Zasvojenost z drogami. Alkohol. Ženske.

Jake je bil na dobri poti, da hitro sledi prijatelju v grob. Nato pa je v njegovo življenje znova prikorakala Tru Bennett in spremenila vse.

Toda preteklost še ni pokopana, vrnila se je v njegovo življenje, da ga sooči z enim največjih izzivov, s katerim se je moral soočiti v svojem življenju.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.