četrtek, 25. januar 2018

Bec Botefuhr - trilogija Biker rockstar

1. Phoenix rockstar


Violet je bila vzgojena v svetu motociklizma, grobih moških in ločenih staršev. Edino, zaradi česar je bolje preživela vsak dan, je bila ljubezen, ki jo je čutila do svojega najboljšega prijatelja Travisa, s katerim sta skupaj odraščala in vzdrževala brezupno prijateljstvo, ki nikoli ne bi moglo trajati za vedno. Nato pa je Travis nekega dne odšel. Brez slovesa. Brez pojasnila.

Travis je sledil svojim sanjam in postal uspešen rock zvezdnik, Violet pa je sama nadaljevala svojo pot v upanju, da bo prebolela to težko izgubo. Nato se Travis nekega dne nepričakovano vrne in njeno srce znova prične hitreje biti. Svojemu najboljšemu prijatelju iz preteklosti težko kaj odkloni, toda v teh letih se je močno spremenila ... Violet ni več dekle, katero je imel Travis nekoč tako zelo rad. Od njune ločitve se je bila prisiljena soočiti s težkimi, temačnimi preizkušnjami. Kaj če ona ni več oseba, kakršno Travis potrebuje ob sebi?

2. Heart song



Dve leti sta minili od trenutka, ko so Violet izdali njeni najbližji. Dve leti sta minili odkar je pobegnila. Sedaj se vrača domov. Travis je bil ves ta čas v njenih mislih in v njenem srcu. Želi se pomiriti s svojo preteklostjo, toda tudi Travis se je v tem času povsem spremenil in ni niti senca moškega, kakršen je bil nekoč. Zdi se ji veliko bolj nevaren, a se sama ne more držati stran od njega. Tukaj je še zalezovalec, ki je več kot presenečen nad njeno nenadno vrnitvijo, ter motorist, ki ima z njo še vedno neporavnane račune. Je z vrnitvijo domov naredila napako?

Travis je lagal. Zaveda se, da je storil napako. Za to napako se je želel odkupiti, a Violet je brez besed odšla, ne da bi se ozirala nazaj. Toda sedaj se je vrnila in na preizkušnjo postavila vsa čustva, ki jih je (in jih še) gojil do nje. A njegovo življenje je sedaj obkroženo s temo. Nadzor nad njegovim življenjem so prevzele droge, brez katerih se ne zna več soočiti s svetom, ki ga obkroža. Zaradi svojih nespametnih dejanj je izgubil ljubezen svojega življenja, njegova bivša punca pa mu ne dovoli videvati hčerke. Le kako naj se naenkrat spopade z vsem, kar se dogaja v njegovem življenju?

3. Chief's angel


Mandy (Angel) je vzorna punca, ki je sita živeti svoje popolno življenje. Fine zabave in prisilni zmenki jo utrujajo. Sita je svojih, z nadzorom obsedenih, staršev. A vse se spremeni, ko spozna Cadena.

Caden (Chief) je član motorističnega kljuba. Je vse prej, kot vzoren moški, saj se ukvarja z zelo nevarnimi stvarmi. Kljub vsem njegovim negativnim lastnostim pa uspe ujeti Mandyjino srce in dušo. Kako naj se Mandy vrne v svoje običajno življenje, ko enkrat izkusi življenje in srečo, ki ji ga lahko nudi Chief?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.