torek, 23. januar 2018

Shari Copell - duologija Rock'n tapestries

1. Rock'n tapestries


"Asher Pratt je moja droga in nisem ravno prepričana, da se bom te zasvojenosti kdaj rešila."

Chelsea Whitaker je kot natakarica zaposlena v priljubljenem baru Tapestries v Pittsburghu. Na vse načine se trudi izogibati Asherju Prattu, tamkajšnji rock legendi, ke ji je pred leti zlomil srce. Toda ko se fant zaposli v istem baru samo zato, da bi bil v njeni bližini, mora Chelsea sprejeti nekaj pomembnih odločitev.

Kmalu ji postane jasno, da se nekatere stvari nikoli ne spremenijo. A medtem, ko se ona bori, da bi razumela njun na novo nastali odnos, odkrije, da jo Asher potrebuje bolj, kot kdajkoli prej. Pozabiti bo morala na preteklost, če jima želi omogočiti prihodnost.

2. Wild angel


Nicks Sorenson je nadarjena kitaristka skupine Wild angel, kateri se v zadnjem letniku srednje šole dogaja ogromno stvari. Včasih se sprašuje ali morda nima kje na telesu prilepljene tarče, zaradi katere se vse, dobre in slabe, stvari lepijo nanjo.

Stone Jensen je vodilni kitarist skupine Heavy remedy, ke se prikaže na vsakem kraju, kjer nastopa Nicks s svojo skupino, čeprav drug drugega ne preneseta.

Življenje družine Sorenson pa kmalu zapade v kaos. Vse se prične, ko Nicks izve ime mrtvega glasbenika, ki ji je zapustil štiri kitare. Nato se pojavijo sanje o moškem, katerega obkroža nepredirna megla. Čeprav ga Nicks ne prepozna, se zdi, da on zelo dobro pozna njo. Ko se nenavadni dogodki nikakor ne končajo, se Nicks znajde na nepričakovanem in bolečem potovanju v preteklost.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.