nedelja, 28. januar 2018

Arabella Quinn - saga Rock me

1. Wicked


Lena ni nikoli pozabila ...

Alex Lavigne bo za vedno ostal fant, ki se ji je izmuznil. Sedaj, dobrih deset let kasneje, Leno preganjajo vroče sanje, v katerih je glavni junak ravno Alex, ki je danes svetovno znan glasbenik, natančneje vodilni kitarist ene najbolj popularnih glasbenih skupin, Cold fusion.

Alexov svet se obrne na glavo ...

Ko se Lena po več kot desetih letih vrne v njegovo življenje, pretrese ves njegov, na novo ustvarjen svet. Toda njena vrnitev je zelo zaželena, zato bo Alex naredil vse kar lahko, da bi jo zadržal ob sebi. 

Skupaj sta nepremagljiva ...

Njuna strast je v resnici veliko večja od tiste iz njunih domišljij. Ali je strast dovolj, da bosta z njeno pomočjo lahko uspešno premagala vse ovire, ki stojijo na njuni poti do sreče?

2. Naughty


Allison je že od svojega dvanajstega leta starosti velika oboževalka glasbene skupine Cold fusion. Njen starejši brat se je skupini pridružil v vlogi basista, zato ni nič čudnega, da vsi člani nanjo gledajo, kot na mlajšo sestro. Zatem, ko je Allie diplomirala, pa je prišlo do manjših zapletov. Allie se nikakor ne more približati skupini, de da bi ob tem samo sebe osramotila. Zdi se, da jo njeno telo izdaja, s čimer razkriva njene skrivne želje. In eden izmed članov skupine vse njene noči zapolnjuje z mokrimi in vročimi sanjami, v katerih izpolnjuje vse njene prepovedane fantazije.

Allie je še vedno devica in tega je že naveličana, toda fantje, s katerimi se je dobivala, v njej nikoli niso vzbudili niti enega najmanjšega čustva. Toda ena noč nenadzorovane strasti, v kateri se nauči umetnosti vseh telesnih užitkov, spremeni vse. Toda ta noč divje in nebrzdane strasti sproži verigo dogodkov, ki se jih ne da preprečiti. Bo zaradi prepovedanih strasti izgubila vse, za kar se je vso svoje življenje borila ali pa bo, na novo pridobljeno znanje, na plan prineslo njene najbolj skrite želje?

3. Crazy


Tommy ni moški, ki bi ga zanimala razmerja.

Livvy ni ženska, ki bi jo zanimale avanture za eno noč.

Do trenutka, ko Livvy ugotovi, da se je zapletla z rokovskim zvezdnikom, ki ima resne težave z obvezanostjo eni sami osebi, je že prepozno, saj se je vanj že zaljubila. Le kako naj povprečno dekle zaslepi rokovskega zvezdnika, ki je vajen ženske pozornosti? S pretvarjanjem, da ni tako običajna in povprečna, kot se zdi na prvi pogled ...

Tommy je bobnar uspešne glasbene skupine Cold fusion. Vajen je adrenalina in zabav, ki se zavlečejo pozno v noč. Vsako noč ima v svoji postelji drugo žensko in takšen stil življenja mu je všeč. Od trenutka, ko se prvič srečata, Livvy pritegne njegovo pozornost. Tako zelo drugačna je od vseh deklet, ki ga vsakodnevno obletavajo. In čeprav Tommy ni velik ljubitelj tega, da bi z isto žensko preživel več kot eno samo skupno noč, ga je Livvy povsem obnorela.

Livvy dobro ve, da bo morala pospešiti svojo igro, če želi ohraniti pozornost in zanimanje privlačnega zvezdnika. Ko se odloči zamenjati vlogi in prične z zavračanjem igrati po njegovih lastnih pravilih, samo še vzpodbudi Tommyjevo odločenost, da jo znova zapelje. Kako dolgo bo lahko Livvy nadaljevala s to predstavo? Je njena vztrajnost dovolj močna, da bo osvojila srce razvpitega samca, ali pa bo med potjo obupala in opustila svoje načrte?

4. Sexy


Prisiljena sprejeti službo, ki si je ni želela ...

Ko vmes poseže usoda, mora Katie zapustiti prestižen svet ustvarjanja dokumentarnih filmov in se prilagoditi hitremu tempu nizkotnih resničnostnih šovov. Nehote postane izvršna producentka resničnostne oddaje Rock star diaries, ki na turneji spremlja glasbeno skupino Cold fusion. Od prvega dne njeno zanimanje pritegne privlačen in seksi rock zvezdnik, Tyler Matthews.

Priložnost, da se znajde v središču pozornosti ...

Tyler Matthews, glavni pevec rokovske skupine Cold fusion, je zelo rad v središču pozornosti. Pravilom zvezdniškega življenja sledi do najmanjše podrobnosti. Na dosegu roke ima prav vse: moč, slavo, denar, seks, droge in rokenrol. Toda biti v središču pozornosti ni vedno dobra stvar, še posebej, ko začnejo v "lažni" resničnostni televizijski oddaji razkrivati različne sloje njegovega zasebnega življenja.

Strast, ki vse postavi na kocko ...

Katie ni neumna. Zelo dobro ve, da Tyler predstavlja težave. Privlačen zvezdnik s številnimi tetovažami ženske menjava hitreje oziroma pogosteje, kot svoje spodnjice. Niti v najbolj norih sanjah si ni predstavljala, da se bo vanj zaljubila. 

Tyler ima na voljo vse, kar si poželi. Zakaj torej iz svojih misli nikakor ne more izbrisati privlačne producentke? En sam skok v posteljo je bil zanj vedno dovolj ... 

Vse se spremeni ...

Pravila in meje zbledijo, želje pa postane resničnost. Škandal, prevara in žrtvovanje so kruta cena, ki jo s sabo prinaša slava. Ali lahko nepričakovana ljubezen med dvema osebama, ki sta tako zelo neprimerni drug za drugega, preživi hladno resničnost življenja v središču blišča in slave?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.