sobota, 27. januar 2018

Alison Cole - trilogija Loneliness

1. Play with you


Johanna Williams igra klaviaturo za glasbeno skupino The lonely lovers iz Londona. Ko njihovo pasistko, Gemmo, vržejo iz skupine, morajo zanjo najti ustrezno zamenjavo. Odločijo se za Laslowa Hadleyja, mladega čudodelca na glasbenem področju, ki prav tako prihaja iz Londona. Toda Johanninega očesa ne pritegne Laslow, temveč njegov starejši brat, Marcus.

Čeprav so ljubezenska razmerja med ljudmi, ki so na takšen ali drugačen način povezani s skupino, strogo prepovedana, se Johanna ne more upreti vedno močnejšim čustvom, ki jih v njej vzbuja Marcus. Kmalu njeno srce in nedolžnost pristaneta v rokah njene nove ljubezni.

Medtem ko skupina postaja vedno bolj priljubljena, Marcus in Johanna nadaljujeta s svojim razmerjem, ki je skrbno skrito v sencah slave. Toda vedno večja priljubljenost in slava kmalu razkrijeta njuno skrivnost, se mora par soočiti s posledicami, ki jih s sabo prinaša kršitev enega najbolj pomembnih pravil skupine.

Se bo Johanna uspela soočiti z nenadno osamljenostjo, ko bosta zaradi dolgotrajne turneje po ZDA ločena? Bo nepričakovano presenečenje končalo njene sanje o uspešni glasbeni karieri? Bo njen odnos z Marcusom znova oživel, ali pa bo njuna ljubezen obsojena na propad?

V igri osamljenosti, karte niso na strani Johanne. Z Marcusom bosta morala združiti moči, če želita zmagati v tej igri.

2. Embrace you


Johanna in Marcus Hadley sta sveže poročena in v veselem pričakovanju. Ker bosta kmalu v rokah pestovala svojega prvega otroka, morata Johanna in Marcus uskladiti delo in družinsko življenje – nekaj, česar nista rabila narediti še nikoli prej.

Za razliko od povprečnih mladoporočencev, se mora družina Hadley soočiti tudi s težkim izzivi, ki jih s sabo prinaša Johannina hitro naraščujoča slava v glasbenem svetu. Neusmiljen zalezovalez razburka njuno dokaj umirjeno življenje in težavne naloge starševstva kar malce zbledijo v primerjavi z zmešanim oboževalcem.

Se bosta Johanna in Marcus znašla v nevihtnih valovih starševstva, ali pa ju bodo valovi izzivov in težkih preizkušenj za vedno ločili?

3. Be with you


Zatem, ko je Cara Wells, nora zalezovalka, končno varno za zapahi, sta Johanna in Marcus Hadley pripravljena normalno nadaljevati svoji življenji in karieri. Ko prejmeta novico, da se iz ZDA vrača Marcusova sestra, Millie Smythe, se Johanna prične pripravljati, da bo končno spoznala svojo svakinjo.

Žal pa Johanna in Marcus ugotovita, da Millie ni več prijazna in skrbna sestra, kakršna je bila nekoč. Obsoja njun zakon, njune otroke pa označuje kot nezakonite. Zdi se, kot bi eksplodiral pekel, ko se Millie odloči uresničiti svoj načrt kako uničiti Johannino glasbeno skupino in njeno poroko z Marcusom. Par mora svoje zaupanje položiti v roke družine in prijateljev, da jia pomagajo premagati grožnjo, ki visi nad njuno srečo.

Se bo Marcus lahko spopadel z zlobno sestro, katero je nekoč brezpogojno ljubil? Bo Johanna svojo družino lahko rešila pred propadom ter svoj prostor v skupini nedotaknjen? Ali pa se bo njuna težko ustvarjena družina razletela na koščke?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.