nedelja, 28. januar 2018

Madelynne Ellis - trilogija Rock hard

1. Come undone


Na odru je pravi zvezdnik. Izven odra maje ves njen svet.

Ko se vroča in priljubljena metal skupina, Black halo, razide med samim koncertom, usoda Daniello Fosbrook popelje na pot privlačnemu vokalistu, Xanu Geistu. Xane si sprva želi le prevoz do doma, toda Dani v njem vzbudi čustva, ki jih na tisoče drugih žensk nikoli ni moglo. Trdno odločen, da bo raziskal kemijo med njima in se obenem izognil hudi uri kar se skupine tiče, Xane povabi Dani na potovanje v Monako.

Tam se Dani obupno poskuša okleniti svojega srca in na svojem telesu ohraniti nekaj kosov oblačil, medtem ko Xane kmalu izgubi oboje. Toda Xane ni povsem iskren, ko pogovor nanese na razlog o razhodu skupine. In ko na dan pride vsa resnica, bo Dani lahko sprejela vsa dejstva ali pa se bo vse, kar sta v tem kratkem skupnem času uspela zgraditi, porušilo?

2. Come together


Daniella Fosbrook ne more verjeti, da je punca vročega rock zvezdnika, sedaj mora samo še najti način, kako ga za vedno obdržati. 

Člani skupine Black halo so znova združili moči in se podali na turnejo. Dani še nikoli prej ni doživela česa podobnega, sedaj pa se je nenadoma znašla na natlačenem avtobusu s petimi pohotnimi glasbeniki in nekdanjo punco njenega fanta. Tokrat prostora za napake ni.

Kot da grozilna sporočila ljubosumnih oboževalk in neželena pozornost medijev niso dovolj težka, se mora Dani povrhu vsega soočati še s svojimi lastnimi negotovostmi. Xane trdi, da ji je povsem predan, toda glede na vse skušnjave, ki so mu vsakodnevno ponujene, lahko zaupa njegovi besedi?

Ko sabotaža na kocko postavi celotno turnejo in ogrozi vse, kar sta si Xane in Dani v svojem razmerju uspela zgraditi, sta postavljena pred pomembno odločitev. Ali bosta združila moči, poskušala nadaljevati turnejo in razmerje ali pa bo preprosto bolje, da odideta vsak svojo pot.

3. Come alive


To ni tisto, kar si je želela ... vendar pa je ravno to, kar potrebuje.

Danijin odnos s prvcem Xanom Geistom se znajde na preizkušnji, ko dovoli, da Xane razišče svojo nenadno poželenje po bobnarju, Luthorjem Albrechtu. Strogim pravilom navkljub, ki določajo meje sprejemljivega, je Dani tik na tem, da konča z zlomljenim srcem.

Ko se glasbena skupina prične soočati s preštevilnimi krizami, se mora Dani spoprijeti s svojo travmatično preteklostjo in premagati težave, ki jih ima z zaupanjem, če si želi ostati s Xanom, ali pa bo morala svoj neugoden ljubezenski tikotnik spremeniti v nekaj stabilnega in pozitivnega.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.