ponedeljek, 22. januar 2018

W. H. Vega - duologija New adult rockers

1. Damaged but not broken


Lahko po izdaji, hudem razočaranju in skoraj popolnem uničenju človek znova najde upanje, srečo in ljubezen?

Paige je izdala edina oseba, ki bi jo morala zaščititi ... njen oče. Neke noči je zaradi prevelike količine popitega alkohola omedli, Paige pa je prepuščena na milost in nemilost njegovim alkoholiziranim prijeteljem. Čeprav je imela šele 15 let, je bilo njeno telo že dobro razvito, kar je bilo za skupino sociopatskih posiljevalcev dovolj dobro. Ogabni možje ji storijo silo in eden za drugim tisto noč uničijo njen nedolžni pogled na svet.

Paige se po teh grozljivih dogodkih odloči pobegniti in priseže, da se nikoli ne bo vrnila. S svojim odhodom za seboj pusti vse, svoje prijatelje, upanje, srečo in svoje celotno življenje ... za vedno.

Za seboj pusti tudi Blaka, svojo prvo pravo in resnično ljubezen. Ne glede na to, koliko časa mine, se njene rane ob tem nikoli popolnoma ne zacelijo. Nikoli ne more pozabiti edinega fanta, sedaj že moškega, kateremu je v življenju zaupala. Trinajst let kasneje se vrne domov. Oče ji obljublja, da že več let ni spil niti kapljice alkohola. V rodni Nashville se vrne tudi zaradi pogodbe z eno izmed pomembnih glasbenih založb, pohvali pa se lahko s cvetočo kariero pevke country glasbe.

Toda vrnitev domov pomeni tudi ponovno srečanje z Blakom, ki ima svojo lastno glasbeno skupino, s katero skoraj vsak večer nastopa v lokalnem baru. Močna čustva, ki jih je pred časom zakopala globoko v svojo podzavest, znova privrejo na plan. 

Toda Blake ni več 15-letni deček, katerega je nekoč poznala. Mlad mršav fantič je izginil, namesto njega pa ima priložnost videti visokega mišičastega moškega, glavnega pevca skupine Rust, ki zaradi svojega šarma, privlačnosti in seksi nasmeška za seboj pušča sled zlomljenih ženskih src. Čeprav Blake nad vnovičnim snidenjem s staro prijateljico ob njunem ponovnem srečanju ni ravno najbolj navdušen, toda po več srečanjih je trdno odločen, da bo Paige znova naučil zaupanja, ljubezni in predaje.

Paige z Blakom znova najde kanček upanja in sreče, po drugi strani pa se ji vse skupaj zdi predobro, da bi bilo res. Lahko Paige pozabi na sovraštvo, jezo in zamero ter se nauči odpuščanja?

2. Wounded but not scarred


Ali globoke čustvene rane za seboj puščajo grozne nevidne brazgotine?

Pri 15. letih je Page za vedno izgubila svoj nedolžen pogled na svet, njeno življenje pa je bilo uničeno zaradi dveh moških, za katera je bil njen oče prepričan, da sta njegova prijatelja. 

Tokom let je Paige premagala travmatične dogodke iz svoje preteklosti, nadaljevala je svoje življenje, popravila je odnos s svojim očetom, podala se je v lov za svojimi sanjami za pevsko kariero ter našla davno izgubljeno ljubezen.

Blake in Paige sta bila na svoji poti prisiljena premagati veliko ovir, ob tem pa sta ugotovila, da sta njuna ljubezen in predanost z vsakim dnem močnejša. Toda preteklosti se ne da kar tako izbrisati. Pretekle zamere in sovražniki se vrnejo v njuni življenji in grozijo, da bodo spodkopali njuno srečo in uspeh. Bo paru uspelo premagati še to zadnjo oviro na poti do sreče?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.